Aktivní filtry

Natural Seeds

Cinderella 99 Fem.

Cena Od 400 Kč

Cinderella 99 je skutečný svatý grál mezi odrůdami konopí. Vznikla zkřížením dvou již ustálených a zkřížených genetik. První cross je ze 75% Cinderella 99 s 25% Maroc a druhý je 50% C99 s 50% Neville Haze. Je to tedy převážně Sativa. Díky genetickému kmenu má léčivé vlastnosti a hodí se zejména pro léčbu nebo zmírnění příznaků úzkosti, bolestí, depresí a vážných psychických onemocnění.

Natural Seeds

G.W.S. (Great White Shark) Fem.

Cena Od 400 Kč

G.W.S. aneb Great White Shark je kříženec Super Skunku, Brazilské Sativní White Widow a Afghánské Indiky. První vítězství z Cannabis Cupu získal již v minulém století, a to v roce 1997. Díky genetickému kmenu má léčivé vlastnosti a hodí se zejména pro léčbu nebo zmírnění příznaků úzkosti, bolestí, depresí a vážných psychických onemocnění.

Natural Seeds

Jack Herer Fem.

Cena Od 400 Kč

Tento dvanácti-násobný vítěz Cannabis Cupů je nepochybně jedním z nejvíce zvláštních druhů marihuany v konopném světě. Pojmenován byl na počest světoznámého a globálního aktivisty za konopí a autora nejintenzivnější knihy o konopí, "Císař je nahý". Mnoho let rozsáhlého selektování a křížení nejsilnějších jedinců se bohatě vyplatilo a dalo vzniku tomuto unikátnímu hybridu z rodiny Haze - Jack Herer. Léčivé vlastnosti: hodí se především na odstraňování stresu, bolesti, nespavosti a kožních problémů.

Jack Herer je dostupný také v samonakvétací verzi Jack Herer Auto.

Produkt byl přidán k porovnání