Filtrovat podle

Cena

Cena

  • 400 Kč - 2 300 Kč

Balení

Balení

Aktivní filtry

Natural Seeds

AK-47 Auto Fem.

Cena Od 450 Kč

Nejprodávanější strain z nabídky samonakvétacích semen od seedbanky Natural Seeds! Velmi žádáná genetika do Vašeho archivu z naší řady New Generation!! Není třeba přestavovat tento skvost který patří mezi TOP10 nejoblíbenějších odrůd všech dob!

Natural Seeds

Skunk ONE Auto Fem.

Cena Od 850 Kč

Další z klasiky a opravdového genetického OldSchoolu. Žádný z dnešních genetiků a šlechtitelů si nedovede své začátky, svou práci, představit bez možnosti pracovat s tímto základním kmenem. Většina skutečných seedsbank a výrobců si proto tuto genetiku v původní verzi uchovává a nabízí ji i všem zákazníkům, sběratelům. Do naší nabídky se vrátila tato klasika po roční odmlce a uděláme maximum pro to, aby se tyto prodlevy již více neopakovaly. Skunk ONE Auto je dostupný také ve verzi Skunk ONE Fast Version®.

Natural Seeds

Afghan Auto Fem.

Cena Od 2 025 Kč

Je jednou z Top odrůd a dobře ho znají milovníci i profesionálové po celém světě. Afghánistán je známý pro své vysoce kvalitní produkty, zároveň je domovem těch nejunikátnějších a nejdivočejších odrůd z celého světa!! Velmi zajímavá genetika do Vašeho archivu z naší samonakvétací řady.

Produkt byl přidán k porovnání